ED Controls

ED CONTROLS FOCUS OP KWALITEIT

Werk plezierig en overzichtelijk met ED Controls! Deze applicatie ondersteunt je bij heldere communicatie tussen alle projectpartners. Je bewaakt de kwaliteit vanaf de start van het project en bespaart veel tijd. In één oogopslag zie je welke actiepunten open staan en zet je deze uit bij de juiste personen. Met ED Controls spreid je actiepunten over de hele bouwperiode. De oplevering van een project verloopt soepel en de kwaliteit kan beter gewaarborgd worden. Projectpartners mogen de applicatie gratis gebruiken voor het ontvangen en afmelden van actiepunten. De tool kan worden gebruikt in een ticketmodule en een auditmodule. Daarnaast kunnen ook eindklanten via een extra module (Reporter) tickets aanmaken. Met ED Controls lever je snel en papierloos op. Het is eenvoudig op alle devices te installeren en werkt online en offline.

ED Controls Home

TICKETMODULE: Opdrachten versturen en ontvangen

Het werkt heel eenvoudig. Een ticket is een instructie, een vastlegging of een bouwfout. Deze wordt weergegeven als een markering op een tekening en voorzien van één of meerdere foto’s met tekst. Een ticket is gekoppeld aan het emailadres van de verantwoordelijke. Zodra deze door de verantwoordelijke is uitgevoerd, kan hij gratis in het systeem het ticket afmelden voor gereed. Zo weet jij precies welke tickets zijn uitgevoerd en welke nog openstaan. Ben je akkoord met het uitgevoerde werk? Dan archiveer je het ticket. Ben je niet akkoord? Zet het ticket terug in de startmodus, zodat de verantwoordelijke het oppakt. Ideaal bij een oplevering of inspectie!

SLIM EN SNEL een ticket versturen

Leg eenvoudig en duidelijk actiepunten vast en verstuur deze via je tablet of smartphone direct naar de juiste personen. Zo bespaar je tijd en komen actiepunten snel en helder over bij de verantwoordelijke.

Markeer de locatie op de tekening.

Maak een foto en voeg tekst toe.

Selecteer e-mailadres en verstuur het ticket.

SLIM EN SNEL een ticket ontvangen

Heb je actiepunten ontvangen? Meld na de uitvoer snel en simpel de werkzaamheden af voor gereed, zodat je opdrachtgever direct op de hoogte is. Via tablet of smartphone ontvang je, op een overzichtelijke wijze, de punten waarop je actie moet ondernemen. Met ED Controls kan je deze punten ook weer makkelijk afmelden.

Ticket ontvangen?
Voer het ticket uit.

Is het werk gereed?
Meld het ticket af.

AUDITMODULE: Checklists controleren en rapporteren

Audits zijn tussentijdse inspecties of inventarisaties aan de hand van checklists. ED Controls helpt je de audit eenvoudig via je tablet of smartphone uit te voeren. Handig, want je hebt altijd de juiste formulieren bij de hand. Via de webinterface kan je heel simpel audits aanmaken en aanpassen. De inhoud bepaal je zelf en het is eenvoudig te koppelen aan bestaande checklists. Tijdens het uitvoeren van de audit geef je per deel aan of je akkoord gaat met de situatie op dat moment. Of het nou gaat om een veiligheidscontrole, kwaliteitscheck of een oplevering. Ga je niet akkoord? Dan komt het in de vorm van een ticket terug in het systeem. Na de audit te hebben ondertekend, is het direct beschikbaar via de webinterface. De audits geven je een beter overzicht van het bouwproces, wat op tijd bijsturen makkelijker maakt. Het inspectierapport wordt automatisch gegenereerd, vanuit de in de audit aangegeven bevindingen.

KOPPELINGEN: Samen zijn we meer

Wij geloven dat er kracht zit in het focussen op waar je goed in bent en anderen dat ook te laten doen. Daarom vinden we het belangrijk dat
ED Controls eenvoudig gekoppeld kan worden aan andere systemen. Zo werken we bijvoorbeeld samen met BouwQuote, Volgjewoning.nl, KYP, Bouwdossier en Relatics. ED Controls is ook al te koppelen aan Google Drive, Sharepoint, Dropbox en meer. We denken graag mee over koppelingen die er nog niet zijn, maar die nog wel kunnen komen. Samen zijn we meer.

EENVOUDIG OP ALLE DEVICES TE INSTALLEREN.

DOWNLOAD NU DE APP.

ios-store   google-play

Deze app is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits.

DE APP VOOR OVERZICHT EN TIJDWINST

  • Snelle en heldere communicatie
  • Duidelijke verantwoordelijkheden
  • Snel en papierloos opleveren
  • Overzichtelijke takenlijst
  • Tijd- en kostenbesparend
  • Kwaliteit op een hoger niveau brengen
  • Hoofd vrij voor andere zaken

Kortom, een onmisbare tool voor (onder)aannemers en inspecteurs van kwaliteit en veiligheid in de bouw en de maritieme sector.

Menu