ED Controls bouwt aan haar klantenkring en inmiddels werken al veel toonaangevende bedrijven met het systeem. ED Controls wordt onder andere gebruikt door ingenieursbureaus, onderhoudsbedrijven, bouwbedrijven en maritieme organisaties. Bekijk onze referenties hieronder.

Users Tickets

 

“ED Controls is een prachtig programma om gestructureerd woningopnames te doen. Het bespaart ons enorm veel tijd in projectvoorbereiding, uitvoering en verwerking van data.”

Johan Roelfs
Plegt-Vos

Kijken_kiezen_én_betalen_Plegt-Vos_Johan-Roelfs_voor_ED-Controls

Plegt-Vos

 

“Regelmatig komen we situaties tegen die we van tevoren niet hadden bedacht. Gelukkig kunnen we op ED Controls rekenen voor ondersteuning. Ze denken mee hoe we het beter kunnen doen, dat vind ik een groot pluspunt.”

ing. Patrick S. Ijtsma
Centraal Bureau Bouwbegeleiding (CBB)

CBB - Vivare - Patrick Ijtsma voor ED Controls

Centraal Bureau Bouwbegeleiding (CBB)

 

“Hadden we eerder gemiddeld tien opleverpunten, nu zijn het er nog maar twee of drie. Een krasje, kromme deur of verkeerd beslag is nu snel opgelost.”

Nico Gudema
BPZ

BPZ - Nico Gudema en Henri Zomer

BPZ

 

“Prettig vind ik het betrouwbare karakter van ED Controls. Projectinformatie ligt vast en blijft vastliggen. Ook jaren later kun je zaken eenvoudig, met een klik op je tablet, terughalen.”

Koos Spapen
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling - Koos Spapen

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling

 

“Elk onderdeel van ons vak kunnen we toepassen in ED Controls. Tijdens het rondgaan op de bouwplaats, heb ik het weekrapport al voor zo’n 90% af. Het werkt efficiënter en leuker”

Kees Deckers
Buster Bouwcontrol

Buster Bouwcontrol (Kees Deckers)

Buster Bouwcontrol

“Trebbe levert kwaliteit, straalt dit uit en is transparant richting haar opdrachtgevers. ED Controls levert hier een belangrijke bijdrage aan. We kunnen nu aan opdrachtgevers laten zien: ‘wij borgen kwaliteit, daar hebben we een tool voor en jullie kunnen met ons meekijken’.”

Patrick Peet en Arie Bauman
Trebbe

Trebbe focust op kwaliteitsborging - ED Controls

Trebbe

‘We hebben met ED Controls dusdanig efficiënt kunnen werken dat we de gevraagde rapportages binnen de gestelde, zeer krappe, deadline aan Rijkswaterstaat hebben kunnen aanleveren. Hadden we dit met papieren vinklijsten gedaan, dan hadden we een veel grotere backoffice nodig gehad.’

Marco Tuk
Dynniq

Dynniq - ED Controls

Dynniq

 

“Sterk aan ED Controls vind ik de laagdrempeligheid. Het is heel visueel en dus eenvoudig om mee te werken. Het bespaart mij bovendien veel tijd; ik hoef ’s avonds niet meer mijn opnames over te typen.”

René Lem
Heembouw

Heembouw en kwaliteitsborging - Rene Lem

Heembouw

“Vooraf hebben wij keuringsplannen opgesteld, waarin we opnemen hoe vaak een onderdeel gekeurd moet worden. Deze keuringen stellen we digitaal in ED Controls vast, waardoor de gehele administratie eenvoudiger wordt en het papieren keuringsformulier tot de verleden tijd behoort.’

Paul Verhaar
Visser en Smit Bouw

Breda in Balans - Paul Verhaar (Breda In Balance)

Visser en Smit Bouw

 

“ED Controls draagt bij aan een betere beheersbaarheid van onze brandveiligheid. Met één druk op de knop kunnen wij, maar ook de brandweer, de actuele status van de branddoorvoeren inzien.”

Jan Linnebank
UMC Utrecht Veilige Werkomgeving

Jan Linnebank en Gerwin Hoogendoorn

UMC Utrecht Veilige Werkomgeving

Pagina 1 van 212