ED CONTROLS TRAININGEN

Wil je optimaal gebruik maken van ED Controls? Met onze praktijkgerichte ED Controls training leer je het systeem direct succesvol in te zetten. Er zijn drie verschillende trainingen mogelijk. Op deze pagina vind je meer informatie over de trainingen.

Training 1

Datum: nader te bepalen
Begin: inloop vanaf 14:00 uur, start om 14:30
Eindtijd: rond 19:00 uur (incl. maaltijd)

Locatie: Down Under te Nieuwegein
Kosten: 125 euro p.p.

ED Controls Training 1 is bedoeld om alle basiskennis en -vaardigheden van ED Controls aan te leren. Tijdens de training word je bekend met alle ins en outs van de software en hoe deze toe te passen. In deze training wordt het aanmaken van tickets, de rollen en verantwoordelijkheden binnen het systeem en de workflow die erachter zit, behandeld. Daarnaast leer je ook audits aan te maken, controles, checklists en audits uit te voeren en actiepunten (tickets) te koppelen aan de controlemomenten. Door een combinatie van theorie en praktijk ben je na de training in staat om ED Controls goed in te zetten tijdens je werkzaamheden. Training 1 is voor iedereen die sinds kort met de software werkt en informatie ingeeft via tickets en audits. Ook is de training zeer geschikt als onderdeel van het inwerken van nieuwe collega’s die gaan werken met ED Controls.

Training 2

Datum: nader te bepalen
Begin: inloop vanaf 14:00 uur, start om 14:30
Eindtijd: rond 19:00 uur (incl. maaltijd)
Locatie: midden van het land (mogelijk Down Under te Nieuwegein)
Kosten: 125 euro p.p.

Heb jij de basis al onder de knie en wil je nog meer uit ED Controls halen? Leer meer met ED Controls Training 2. Tijdens deze training leer je om doelen en resultaten van het project beter te analyseren en bij te sturen. Je leert de voortgang van projecten beter inzichtelijk te maken. Hierdoor kan je de kwaliteit van je projecten op lange termijn beter waarborgen.

Training 2 leert je om analyses uit te voeren ten aanzien van de gemaakte tickets, zodat verbeteringen tijdens het proces kunnen worden doorgevoerd. Met betrekking tot de audit module gaan we dieper in op de details en leer je ook een analyse uit te voeren over meerdere audits. Daarnaast wordt getoond welke mogelijkheden er nog meer zijn om een optimaal rendement uit je werkproces te halen.

In company training

Aantal deelnemers: maximaal 12 personen
Kosten: 625 euro

Naast bovengenoemde trainingen verzorgen wij het hele jaar door trainingen op locatie. De inhoud van de training stemmen wij af op de kennis en de behoefte van de deelnemers. In overleg, denken wij graag mee over het aanpassen van de training op een specifieke bedrijfssituatie. Bij een incompany training hoeven deelnemers niet te reizen naar de trainingslocatie, waardoor zij zowel voor als na de training nog goed inzetbaar zijn. Wil je meer weten over een incompany training of wil je een training inplannen? Vul het inschrijfformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kijk ook eens naar de ED Controls Helpdesk voor trainingsfilmpjes en veel gestelde vragen.

Inschrijfformulier

Wil je meerdere personen tegelijk inschrijven? Vul de namen en emailadressen van deze personen in bij vragen en opmerkingen. Ook zij ontvangen dan een bevestiging per mail. Na afloop van de training ontvang je een certificaat.

Training

Voornaam

Achternaam

Bedrijf

Emailadres

Telefoon

Functie

Bij inschrijving training: emailadres en evt referentienummer voor factuur.

Vragen of opmerkingen

Na inschrijving ontvang je een bevestiging. Een week voor de training ontvang je aanvullende informatie.